Te huur: Villa te huur in Algarve (nabij Albufeira)

Deze bijzonder private vakantievilla "Quinta da Torre", ligt net boven het gewilde Albufeira, in de zeer mooie Portugese Algarve, met de meeste zonne-uren van Europa. De vakantievilla, geschikt voor maximaal 8 personen, ligt ongeveer 28 km van het vliegveld in Faro af en 2,5 km van de kust.

De recent opgeleverde zorgvuldig afgewerkte vakantievilla beschikt over vier slaapkamers en eveneens vier hoogwaardige badkamers. Hiermee is Quinta da Torre geschikt voor optimaal genieten met maximaal 8 personen. Tevens is er een kinderbedje aanwezig.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:24-04-2014 om 10:50u
Door:Henk Korpershoek
Bekeken door: 3321 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 3 vragen gesteld
Woonplaats:Nijkerk
Locatie: Google Maps snapshot van Nijkerk

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.